Candidatul PSD la funcția de primar al Caracalului, Ion Doldurea, mesaj pentru caracaleni la final de campanie

127

Candidatul PSD la funcia de primar al Caracalului, Ion Doldurea, preferatul locuitorilor conform sondajelor de opinie, a ales să-și încheie campania electorală printr-un mesaj interesant transmis alegătorilor. Acesta le cere concetățenilor să i se alăture pentru a transforma orașul într-o localitate modernă, în care să le fie drag să trăiască. Ion Doldurea este convins că atingerea acestui obiectiv dorit de caracaleni este posibil doar dacă cetățenii sunt uniți pot reuși ceea ce își propun.

,,Dragi caracaleni,

Mulți dintre voi mă cunoașteți și știți deja care este viziunea mea pentru Municipiul Caracal. (https://www.facebook.com/watch/?v=349493803110046&extid=slpbdq6w06Az71IT)
Astăzi, în ultima zi de campanie, doresc să vă vorbesc mai puțin despre asta și mai mult despre NOI, caracalenii. Despre ce fel de administrație și ce fel de oameni merită orașul nostru, despre nevoile noastre. Nu în ultimul rând vreau să vă vorbesc despre importanța implicării noastre în comunitate și șansa pe care o avem, odată la 4 ani, de a face prin vot ca lucrurile pe care ni le dorim să devină realitate.
Sunt caracalean, ca majoritatea dintre dumneavoastră, din tată în fiu. M-am născut și copilărit în cartierul Bold, am făcut facultatea la București, am fost repartizat inginer la Craiova dar am ales să mă reîntorc în orașul meu. M-am căsătorit cu o caracaleancă de-a noastră, cu care am întemeiat o familie frumoasă, cu doi copii care mi-au dat șansa să fiu și cel mai fericit bunic.
Iubesc oamenii acestui loc, iubesc Caracalul, care pentru mine este universul existenței. În permanență între oameni, nu mi-a fost greu să surprind problemele lor care sunt și problemele mele, ca cetățean al orașului. Am încercat să mă implic civic, să susțin vocal opinii privind bunul mers în comunitate. Am ales să investesc constant și să promovez valorile și cultura orașului, educația și sportul, considerând că astfel orașul nostru își recâștigă locul pe care îl merită.
Caracalul merită o administrație în slujba cetățeanului, deschisă spre cetățean. Vin în fața dumneavoastră cu o echipă de oameni profesioniști, care cunosc problemele caracalenilor și au bunul simț și responsabilitatea de a-și asuma proiecte și rezultate. Sunt oameni care vor și mai ales știu ce să facă pentru ca orașul nostru să fie așa cum ni-l dorim. Sunt oamenii noștri, ai Caracalului: ingineri, doctori, profesori, economiști, juriști, antreprenori…oameni care au reușit în viață. Oameni care și-au dovedit valoarea profesională și umană. Am văzut cu toții atacurile furibunde ale contracandidaţilor îndreptate împotriva mea şi a colegilor mei, jenante pentru nişte oameni care invocă și reclamă respectul nostru, al cetățenilor. Am văzut în această campanie ce înseamnă sufletele mici și mințile înguste. Și, mai grav, cine girează și acceptă murdăria, în speranța că noi, caracalenii, vom merge la vot conduși de principiul: cine a înjurat mai mult și a stropit cu ”sânge” câștigă. Nu am făcut o astfel de campanie, cu jignirea şi denigrarea adversarilor ci o campanie de #bunsimţ prin care v-am prezentat ce facem pentru oraşul nostru. A trecut demult vremea în care învingătorul se decidea în mocirlă.
Un oraș se conduce de către o #Echipă, nu de un singur om! Consilierii PSD cunosc problemele cetățenilor și, cel mai important, au soluții. Dacă dorim ca un primar să facă ceea ce promite este nevoie să dăm girul nostru echipei pe care și-o dorește. Dacă orașul nostru nu a fost administrat așa cum ne dorim, este în parte și rezultatul faptului că echipa nu a fost formată din oameni care să respecte votul cetățenilor și să își asume responsabilitatea lui. Unii dintre ei nu au muncit pentru cetățeni, ci pentru interesele proprii, iar astăzi vor să devină primari ai urbei noastre.
Pe #27septembrie este timpul să arătăm că #împreună se poate să facem din Caracal un oraș așa cum ni-l dorim.
Caracalul suntem noi. De modul în care privim momentul votului depinde viitorul orașului nostru.
Trăim momente delicate, suntem marcați cu toții de efectele pandemiei. Dar asta nu înseamnă că trebuie să fim pasivi. Așa cum facem zilnic gesturi simple de a ne deplasa spre locurile unde avem nevoie – la farmacie, la supermarket sau în parc – vă îndemn să mergem duminică cu toții la vot.
De votul nostru depinde binele orașului, viitorul copiilor noștri.
Pentru toate aceste considerente vă îndemn să-mi acordaţi votul de încredere mie şi echipei PSD Caracal!
Vă mulţumesc anticipat, cu toată preţuirea ing. Ion DOLDUREA!