Senator Siminica Mirea: Am votat rectificarea bugetară din respect pentru cetățenii acestei țări!

82

,,Am spus-o și o repet, din respect pentru cetățenii vârstnici ai acestei țări: Am VOTAT rectificarea bugetară din Parlament pentru a asigura respectarea legii și majorarea cu 40% a punctului de pensie!,, transmite senatorul de Olt Siminica Mirea celor care au ales-o să reprezinte județul în Parlamentul României.

Parlamentul a votat marți majorarea pensiilor cu 40%, amendament susținut de PSD la legea rectificării bugetare. De asemenea, potrivit modificărilor făcute în comisiile de specialitate și adoptate de plen, ar trebui majorate și salariile profesorilor din acest an, iar autoritățile locale ar urma să primească mai mulți bani. Printre votanții rectificării bugetare se numără și senatorul de Olt Siminica Mirea. Parlamentarul oltean a explicat pe pagina de socializare de ce a ales să susțină amendamentele social-democraților.
,,Sunt responsabilă și înțeleg argumentul economic, dar DEFICITUL nu va crește sub nicio formă în perioada următoare. NU va exista un impact financiar negativ pentru că votul va fi realizat astfel încât cheltuielile să fie realizate în beneficiul românilor! În plus, rectificarea bugetară vizează dublarea alocațiilor, majorarea salariilor profesorilor, sprijinirea administrațiilor locale ale căror bugete au fost consumate pe cheltuieli anti-COVID și acordarea finanțării din programul Start-Up Nation. Totul în beneficiul românilor, așa cum am procedat cu fiecare decizie în fața căreia m-am aflat: pentru binele cetățenilor acestei țări!,, a transmis senatorul Siminica Mirea.