Proiect ambițios pentru Liviu Voiculescu: Aqua Park modern la Olt

165

Candidatul liberal la fotoliul de edil al Slatinei, președintele PNL Olt Liviu Voiculescu, prezintă azi electoratului un nou proiect ambițios pe care și-l dorește implementat în capitala Oltului: Aqua Park modern.

Liviu Voiculescu anunță un nou proiect măreț pentru Slatina, dacă va fi ales primarul municipiului: realizarea unui Aqua Park modern. Viziunea candidatului PNL este prezentată internauților prin intermediul unei machetări virtuale.
,,Ieri v-am arătat centrul modern de welness de la Oradea, amenajat pe malul lacului, și vă spuneam că și la Slatina #se poate. Unul dintre proiectele ambițioase pe care mi le-am asumat pentru primul meu mandat la Primăria Slatina este construirea unui Aqua Park modern la Olt, cu piscine, topogane, plimbări cu barca, hidrobicicleta sau vaporașul, bar-terasă și restaurant, parcare supravegheată și multe alte functionalități. Merităm un oraș european!  Merităm să atragem fonduri europene pentru proiecte care să ne schimbe viața în bine, aici, în Slatina noastră. Și da, merităm un primar și un consiliu local care să lucreze pentru cetățeni. Pe 27 septembrie, ne alegem o Slatina europeană sau continuarea decăderii post-comuniste.  Eu vă cer votul și încrederea pentru Slatina europeană.,, transmite Liviu Voiculescu.