Mașină furată din Franța, găsită la un slătinean

393

Un slătinean de 40 de ani este acuzat de tăinuire, după ce oamenii legii au descoperit că autoturismul său a fost furat din Franța.

Un autoturism pentru care s-a dat alertă de urmărire internațională a fost descoperit la Slatina.
,,La data de 21 septembrie a.c, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt au acționat pe linia combaterii traficului și furturilor de autovehicule. În urma activităților desfășurate, polițiștii de investigații criminale s-au autosesizat cu privire la faptul că un bărbat, de 40 de ani, din municipiul Slatina, județul Olt deține un autoturism despre care există suspiciunea că ar fi fost sustras din afara țării. Polițiștii au extins cercetările și au constatat faptul că pentru autoturismul respectiv există o alertă de urmărire internațională, emisă de către autoritățile din Franţa la data de 10 mai 2020,, declară Alexandra Dicu, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.
Autoturismul a fost indisponibilizat în vederea continuării cercetărilor. Oamenii legii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunii de tăinuire.