Deputat Marius Iancu: Liberalii cu minciunile, noi cu legile de majorare

41

Deputatul de Olt Marius Iancu acuză liberalii că țin 2 milioane de români în sărăcie, cu pensie sub 1000 lei și arată cu degetul spre candidații care, deși merg pe străzi și stau de vorbă cu oamenii, nu le înteleg problemele și nu sunt în stare să comunice Guvernului situația reală din orașe și comune.

Votant al amendamentului privind rectificarea bugetului de stat pe anul 2020, ce prevede și creșterea pensiilor cu 40%, deputatul PSD de Olt Marius Iancu atacă guvernul liberal pe tema măsurilor luate pentru a le oferi românilor venituri decente. ,,Noi am votat în parlament amendamentele aduse OUG 135/2020 cu privire la rectificarea bugetului de stat pe anul 2020. Pensiile vor fi majorate cu 40% așa cum prevede legea, iar salariile cadrelor didactice vor fi majorate conform legii salarizării. În plus, autoritățile locale care se luptă singure cu pandemia și fac eforturi imense pentru siguranța elevilor și cadrelor didactice, vor primi bani în plus. Am votat și acordarea sumei de 400 000 lei pentru continuarea Programului Start Up Nation.,, a transmis parlamentarul oltean pe pagina sa de socializare.

Mai mult, social-democratul acuză liberalii că privează pensionarii, cadrele didactice, românii din orașele și comunele României  de investiții importante și le oferă în schimb doar ,, pliante colorate pline de p.romisiuni,,