Agresorii tânărului din Pârșcoveni aflat în comă după bătaia de la bar, în arestul IPJ Olt

304

Polițiștii au reținut ieri doi bărbați bănuiți că ar fi agresorii tânărului din Pârșcoveni care, în urma bătăii crunte primite în noaptea de sâmbătă spre duminică pe terasa barului din localitate, a ajuns în comă la spital.

Un bărbat de 36 de ani, din Pârșcoveni, a ajuns în urmă cu două zile la spital în stare gravă, după ce în noaptea de sâmbătă spre duminică a fost bătut crunt  la terasa unui bar din localitate. Șansele sale de supraviețuire sunt minime, fiind internat la Spitalul de Urgență Craiova, în comă.

Ieri, oamenii legii au reținut doi dintre agresori. ,,În continuarea cercetărilor efectuate de polițiștii Secției de Poliție Rurală Bobicești au fost reținuți, pentru 24 de ore, doi bărbați bănuiți că ar fi agresat, pe raza comunei Pârșcoveni, un bărbat din localitate. În cursul acestei zile, cei doi bărbați vor fi prezentați unității de Parchet cu propuneri legale,, declară Alexandra Dicu, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.

Polițiștii au întocmit dosar penal și continuă cercetările pentru a stabili împrejurările în care s-a produs evenimentul.