Tânăr din Pârșcoveni, în COMĂ la Spitalul Craiova, după o bătaie la bar

787
foto: arhivă

Un bărbat de 36 de ani, din Pârșcoveni, a ajuns ieri la spital în stare gravă, după ce în noaptea de sâmbătă spre duminică a fost bătut crunt de un alt bărbat, la terasa unui bar din localitate. Șansele sale de supraviețuire sunt minime.

Un scandal la bar ar putea să-i aducă sfârșitul unui tânăr din Pârșcoveni, internat acum la Spitalul de Urgență Craiova, în comă.
,,Am fost sesizați de către cadrele unei unități medicale despre faptul că un bărbat, din comuna Pârșcoveni, a fost internat, inconștient și prezintă leziuni multiple. Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Bobicesti s-au deplasat de îndată pe raza comunei Pârșcoveni și din primele cercetări au stabilit faptul că, la data de 20 septembrie, în jurul orei 03.00, în fața unui bar din localitate, ar fi avut loc un conflict spontan, pe fondul unor discuții contradictorii, între doi bărbați, cu vârstele de 36 și de 41 de ani, ambii din aceeași localitate. În urma agresiunii, bărbatul, de 36 de ani, ar fi căzut pe partea carosabilă, după care și-a pierdut cunoștința,, declară Alexandra Dicu, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.
Polițiștii au întocmit dosar penal și continuă cercetările pentru a stabili împrejurările în care s-a produs evenimentul și cine a mai participat la scandal. Potrivit unor surse, bătăușul, cetățean albanez, ar mai fi fost ajutat de încă doi prieteni.