Minoră din Crâmpoia, fugită de acasă cu bebelușul de trei luni, găsită la Lugoj

201

O fată de 16 ani din Crâmpoia a pus poliția de jar, care a instituit filtre și a căutat-o, după ce a fugit de acasă împreună cu bebelușul ei, de trei luni. Ambii se află acum în Centrul de Primiri în Regim de Urgență Timișoara.

Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat ieri cu privire la faptul că o minoră, de 16 ani, din comuna Crâmpoia, ar fi plecat voluntar de la domiciliu și nu a mai revenit. Aceasta ar fi plecat cu fiul său, în vârstă de 3 luni.

,,În urma verificărilor efectuate de polițiștii de investigații criminale și cei din cadrul Secției de Poliție Rurală Perieți a reieșit faptul că minora s-ar deplasa pe ruta Caransebeș-Lugoj Timișoara. De îndată au fost instituite filtre formate din polițiști de ordine publică și de investigații criminale pe ruta bănuită că ar fi parcursă de minoră.,, declară Alexandra Dicu, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.

Minora și copilul au fost găsiți la Lugoj. ,,Cu sprijinul polițiștilor de investigații criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Timiș, minora și fiul său, de 3 luni, au fost depistați pe raza orașului Lugoj. Aceasta a declarat că a plecat voluntar de la domiciliu împreună cu fiul său, însoțită de tatăl copilului și nu a fost victima niciunei infracțiuni.,, mai declară purtătorul de cuvânt al poliției oltene.

Cei doi au fost introduși în Centrul de Primiri în Regim de Urgență Timișoara, până la încredințarea către familie.