Poliţist oltean aflat în concediu, erou pentru un micuţ ce s-a pierdut de familie

378

Gest lăudabil al unui poliţist din Olt, care, deşi aflat în concediu cu soţia, nu a ezitat să sară în ajutorul unei familii al cărei copil de 5 ani dispăruse. Omul legii l-a găsit pe micuţ lângă un pârâu.

Un polițist din cadrul IPJ Olt aflat în concediu a găsit un minor în comuna Comana din judeţul Vâlcea. Olteanul a decis să nu rămână indiferent la apelul unei familii care-şi căuta disperată copilul de 5 ani ce dispăruse de lângă părinţi într-o clipă de neatenţie a acestora. Aşa că a plecat în căutarea lui. Aflând că băieţelul, pe nume Alexandru, a văzut un cățeluș pe  pârâul din zonă, l-a căutat acolo de-a lungul apei şi l-a găsit la aproximativ 1,5 km în josul pârâului jucându-se cu un cățeluș. Băiatul a fost înapoiat familiei, iar echipele de intervenție nu au mai fost anunțate.

,, Este un gest lăudabil, iar colegul nostru, erou al zilei, ne bucurăm că este membru SNPR Decus. Din moment ce a vrut să rămână anonym, putem spune doar că are 35 de ani, face parte din Poliția Orașului Potcoava şi este încadrat din sursă externă. Îi mulțumim că nu a uitat să fie un salvator!ʺ, ne-a declarant Romică Dumitru, preşedintele SNPR Decus- organizaţia Olt.