Mihai Mihalache rămâne la șefia poliției oltene. Mandatul i-a fost prelungit

144

Comisarul șef de poliție Mihai Mihalache este, de pe 16 iunie, șef al IPJ Olt. Mandatul sau in fruntea politiei oltene a fost prleungit azi cu inca 6 luni de zile.

In urmatoarea jumatate de an, politia judetului Olt il va avea ca sef tot pe comisarul sef  Mihai Mihalache.
,,Prin ordinul ministrului Afacerilor Interne, începând cu data de 16 septembrie 2020, comisarului șef de poliție Mihalache Ion Mihai i-a fost prelungită împuternicirea de a îndeplini atribuțiile funcției de șef al Inspectoratului de Poliție Județean Olt, pentru o perioadă de șase luni,, anunta IPJ Olt.
Mihalache a fost numit sef la IPJ Olt in iunie, de pe functia de șef al Poliției Municipiului Slatina si l-a înlocuit pe comisarul șef Alin Stan, venit în septembrie anul trecut la cârma poliției oltene, de la IPJ Vâlcea.
A absolvit Academia de Poliție „Alexandru Ioan Cuza” Bucureşti în anul 2004. În primii doi ani din carieră și-a desfășurat activitatea în cadrul Serviciului de Investigații Criminale, ulterior fiind ofițer specialist în cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt. Din anul 2018, a ocupat funcția de șef al Poliției municipiului Slatina.