ANIMAŢIE GRAFICĂ/ Viziunea lui Voiculescu pentru Pădurea Strehareţi: Adventure Park 

135

Transformarea Pădurii Strehareţi într-o oază de agrement şi redarea acestei oaze de verdeaţă printre destinaţiile de petrecere a timpului liber preferate de slătineni, aşa cum era odinioară, este propunerea făcută electoratului de către candidatul liberal la funcţia de primar al Slatinei Liviu Voiculescu, preşedintele PNL Olt. Voiculescu propune ca zona să fie transformată în Adventure Park.

Cu o animaţie grafică mai mult decât impresionantă, candidatul PNL la Primăria Slatina, Liviu Voiculescu, le propune slătinenilor o viziune atractivă asupra a ceea ce ar putea fi realizat într-o zonă nu cu mult timp în urmă iubită de cetăţenii municipiului şi zonelor învecinate : Adventure Park la Pădurea Strehareţi.

,,Un stil de viață sănătos înseamnă să încurajăm mișcarea, sportul, să petrecem cât mai mult timp în aer liber, în natură. Ca părinte, văd că generația nouă este atrasă să petreacă mult timp pe “ecrane”, pe telefoane și tablete însă este de datoria noastră, a părinților și a adulților, în general, să le creem oportunități de a-şi petrece copilăria în aer liber, de a ne distra și relaxa împreună şi afară, nu doar pe ecranul telefonului. Avem în jurul Slatinei multe zone care ar putea fi transformate într-o oază de relaxare, agrement și sport însă multe din aceste zone au fost lăsate în paragină în ultimii 30 de ani. Pădurea Strehareți este unul dintre aceste locuri și mi-am propus să transform această suprafață verde într-un ADVENTURE PARK, în care noi și copiii noștri să ne petrecem timpul liber împreună. Un astfel de Adventure Park există în multe orașe europene și merităm și noi, slătinenii, să avem unul aici, la noi acasă, unde să ne bucurăm împreună.,, spune Voiculescu.
Adventure Park Strehareți ar putea fi astfel realizat pe o suprafaţă de 5ha, în care să găsim: 470 metri liniari de tiroliană, 5 trasee de dificultăți diferite, 65 de elemente de cățărare, teren amenajat pentru tir cu arcul, zona pentru picnic.

https://www.facebook.com/1701562153421178/videos/2648106052094274/