Accident în Caracal, cu trei autovehicule implicate

235

Astăzi, 14 septembrie a.c., în jurul orei 11.00, polițiștii rutieri din cadrul Poliției municipiul Caracal au fost sesizați cu privire la faptul că la intersecția străzilor Vasile Alecsandri cu Buzești, din municipiul Caracal s-a produs un eveniment rutier, în care au fost implicate trei autovehicule. Victimă a fost o femeie.

Nerespectarea indicatorului de oprire de către un șofer a dus la un accident în care au fost implicate trei autovehicule. ,,În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că accidentul ar fi fost provocat după ce un conducător auto,  în vârstă de 61 de ani, din comuna Gostavațu, nu ar fi respectat semnificația indicatorului OPRIRE, intrând în coliziune cu un autoturism condus regulamentar. Acesta din urmă a fost proiectat într-un alt autovehicul care era oprit, respectând semnificația indicatorului „Cedează trecerea”, declară Alexandra Dicu, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.
O femeie,  de 78 de ani, din comuna Sprâncenata, pasageră într-unul dintre autovehicule,  a necesitat îngrijiri medicale. Cei trei conducători auto nu se aflau sub influența alcoolului.
Polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.