DRAMĂ S-a sinucis aruncându-se în gol de la etajul cinci

480

Un bărbat în vârstă de 40 de ani s-a sinucis, în această dimineață dimineaţa, aruncându-se de la etajul cinci al blocului în care locuia. Tragedia s-a întâmplat în Rm. Vâlcea. Anchetatorii nu au găsit un bilet de adio așa că nu se cunoaște movitul gestului necugetat.

Tragedia a fost anunțată la 112 de unul dintre vecinii victimei. Deși au ajuns urgent la fața locului, membrii echipajului SMURD nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața bărbatului de 40 de ani care s-a aruncat în gol de la etajul cinci al blocului în care locuia.

“Pompierii militari au fost solicitați să intervina pentru o persoană căzută de la etajul V in Rm Vâlcea . La intervenție s-au deplasat o ambulanță SMURD și un echipaj de salvare. Persoana este cazuta in fata blocului, inconștiență, s-au început manevrele de resuscitare. Din nefericire, persoana a fost declarată decedată, s-au întrerupt manevrele de resuscitare”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Vâlcea, Cătălin Popescu.

La fața locului au ajuns și polițiștii care încearcă să stabilească împrejurările în care s-a produs tragedia și motivul carel-a determinat pe bărbat să-și pună capăt zilelor. Deocamdată nus-a găsit niciun bilet de adio.

“Municipiul Râmnicu Vâlcea, bulevardul Tineretului, un bărbat de 40 de ani s-ar fi aruncat de la etajul 5 al blocului unde locuia, acesta decedând. Polițiștii de investigații criminale și criminaliști efectuează cercetări la fața locului, în cauză fiind întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă (moarte suspectă)”, a transmis purtătorul de cuvânt al IPJ Vâlcea, Cătălin Udrea.