Direcția de Statistică Olt angajează cinci experți

366

Direcția Regională de Statistică Olt organizează concurs de recrutare pentru ocuparea a cinci posturi de expert, pentru următoarele zece luni de zile. În perioada respectivă, se  vor desfășura cele două recensăminte generale- agricol și privind populația și locuințele din România.

Pe perioadă determinată (octombrie 2020 – 31.12.2021), Direcția de Statistică Olt angajează 2 experți debutanți, unul grad II și doi grad I. Candidații trebuie să fi absolvit studii superioare de lungă durată în domeniul: științe sociale, științe inginerești, matematică, științe ale naturii și să aibă o vechime de 6 luni pentru gradul II și, respectiv, 5 ani pentru gradul I.

Concursul se va organiza conform calendarului următor: 22 septembrie  termenul limită pentru depunerea dosarelor; 30 septembrie – proba scrisă; 5 octombrie– proba interviu.

Perioada următoare este una încărcată pentru direcția de statistică, în intervalul 1 februarie 2021- 30 aprilie 2021 fiind colectate noile date privind exploatațiile agricole și efectivele de animale și păsări, în cadrul recensământului general agricol, iar începând din iulie 2021, se vor colecta și datele actualizate privind populația și locuințele din România, la aproape zece ani de la ultimul demers de acest gen.