Târg caritabil la Slatina pentru o fetiță. Alessia are nevoie de cel mai scump tratament din lume- peste 2 milioane dolari

273

O fetiță din Constanța, de doar un an și patru luni, care are nevoie de cel mai scump tratament din lume, a mobilizat oameni de bine din întreaga țară care încearcă, organizând târguri caritabile, să strângă suma necesară. Un astfel de târg va fi organizat în acest week-end și la Slatina.

O micuță din Constanța a fost diagnosticată cu o boală rară- Amiotrofie Spinală Musculară Tip1, având nevoie de cel mai scump tratament din lume- Zolgensma, ce costă 2,1 milioane de dolari. Cum tratamentul trebuie adminsitrat până la vârsta de doi ani, se dă o luptă contra-cronometru pentru familia copilei de a se strânge această sumă uriașă.

În ajutorul Alessiei au sărit numeroși oameni de bine din întreaga țară, fiind organizate acțiuni umanitare și târguri caritabile. Un astfel de târg va fi organizat și la Slatina, în curtea Bisericii Adormirea Maicii Domnului, sâmbătă și duminică, 12 și 13 septembrie, între orele 10.0- 19.00. Banii strânși din vânzarea produselor (îmbrăcăminte copii și adulți, încălțăminte, jucării, articole pentru casă, cărți, etc.) vor fi virați integral în contul Asociației “Pentru micutul Noel”, organizatorul campaniei umanitare.

Cei care nu pot participa la târg, însă doresc să ajute la salvarea micuței, pot dona în contul Asociației:

Cont Lei: RO33BTRLRONCRT0532233601

Cont euro: RO80BTRLEURCRT0532233601

Cont lire: RO38BTRLGBPCRT0532233601

Swift: BTRLRO22

Sau prin: