Școlile și grădinițele din Balș au primit măști, dezinfectanți, termometre și separatoare bănci

272

Și elevii și cadrele didactice din orașul Balș vor începe noul an școlar având asigurate condițiile de prevenire a răspândirii coronavirusului. Azi au început să sosească la cele 7 unități kit-urile de protecție.

Cele trei licee, două școli gimnaziale și două grădinițe de pe raza orașului Balș vor începe noul an școlar cu asigurarea măsurilor de protecție împotriva coronavirusului. Măști, dezinfectanți, separatoare banci, termometre digitale, covorașe dezinfectant, dispensere pentru prosoape hârtie, dozatoare săpun și coșuri de gunoi au fost achiziționate de către administrația locală pentru ca elevii și cadrele didactice să fie în siguranță. Anunțul distribuirii kit-urilor de protecțiea fost făcut de către primărie.

,,Incepând de astăzi, Primaria orasului Bals se implica in inceperea in bune conditii a noului an scolar, pe 14 septembrie, si distribuie unitatilor de invatamant materialele igienico-sanitare si de protectie necesare. Sunt livrate masti, dezinfectanti (de maini si pentru suprafete), separatoare banci, termometre digitale, covorase dezinfectant, dispensere pentru prosoape hartie, dozatoare sapun, cosuri de gunoi. Unitatile de invatamant care beneficiaza de acestea sunt: Liceul Teoretic Petre Pandrea, Liceul Tehnologic nr. 1, Liceul Tehnologic Nicolae Bălcescu, Școala Gimnazială Mihail Drumeș, Școala Gimnazială nr. 1, Grădinița cu program normal nr. 1, Grădinița cu program normal Ion Creangă. Produsele furnizate (dezinfectanții) sunt avizate de către Comisia de Biocide din cadrul Ministerului Sănătății și se regăsesc în Registrul Național al Produselor Biocide – actualizat.,, a anunțat Primăria Balș.