Paul Stănescu, îndemn căre candidați: Ieșiți cu pieptul în față, aveți ce spune!

770

Secretarul general PSD, Paul Stănescu, le-a cerut candidaților social-democrați la alegerile locale să iasă „cu pieptul în față” dacă vor să-și câștige mandatele. Declarația a fost făcută astăzi, la București, cu ocazia prezentării programului politic al lui Daniel Florea, primarul sectorului 5.

„Încerc să vă dau un sfat. Eu acolo de unde vin (judetul Olt), n-am pierdut alegerile niciodata, ba din contră, am fost în top. La varful partidului nu mai este un lider maximo, este o echipa. In echipa sunt convins că puteti castiga alegerile cu brio. Mobilizarea si organizarea sunt foarte importante. Iesiti cu pieptul in fata, aveti ce spune. Ca tara, sub guvernarea PSD am avut cea mai mare crestere economica, intre 5 si 7 la suta, am fost in top. Daca reusiti sa stai de vorba cu oamenii sa le le explicati lucrurile astea, am convingerea 100% ca veti castiga alegerile astea en fanfare. Va spun din experienta, e feeling-ul meu, nu mă uit la sondaje, dar cred ca prezenta nu va fi foarte mare la vot. E o perioada cu restrictii, procesul de votare se va desfasura mai greoi si daca va mobilizati veti avea rezultate bune”, a declarat Paul Stănescu.

Secretarul general al PSD, senatorul de Olt, Paul Stănescu, a participat alături de preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, Primarul General al Capitalei, Gabriela Firea, şi Primarul Sectorului 5, Daniel Florea, la prezentarea programului politic al lui Daniel Florea.