Deputatul Iancu și senatorul Diaconescu, pe ulițele satelor pentru susținerea candidaților social-democrați

233

În plină campanie electorală, parlamentarii social-democrați de Olt susțin candidații partidului în care cred că au șanse de a aduce PSD mai multe mandate de aleși locali și județeni. Marius Iancu și Renică Diaconescu au bătut zilele acestea ulițele satelor în Cungrea, pentru a-l susține pe candidatul Alin Bălan la primărie și echipa sa de consilieri.

,,O nouă zi de campanie electorală, de această dată în comuna Cungrea. Am fost alături de Alin Bălan, candidatul PSD pentru Primăria Cungrea și am discutat cu cetățenii din comună despre cum vede un fost jurnalist, cu experiență în presă, politică și administrație, dezvoltarea acestei comunități. Mă bucur să văd că oamenii au încredere în Alin Bălan și în echipa PSD! A venit timpul pentru schimbare la Cungrea!,, a postat deputatul Marius Iancu pe pagina sa de socializare.

Candidatul social-democrat în comuna condusă până acum de către președintele liberalilor olteni este susținut, încă de la lansarea candidaturii, și de către senatorul de Olt Renică Diaconescu, vicepreședinte al Comisiei de Sănătate din Senat și șeful Secției Neurologie al Spitalului Județean de Urgență Slatina, care străbate alături de echipa din Cungrea ulițele satelor.