Dosarul Caracal: Curtea de Apel Craiova decide asupra anulării certificatului de deces al Alexandrei Măceșanu

411

Azi, magistrații Curții de Apel Craiova judecă mai multe cereri și excepții formulate de către familiile Măceșanu și Melencu în dosarul Caracal. Inculpații Gheorghe Dincă și Ștefan Risipițeanu sunt audiați prin videoconferință.

Familiile celor două fete Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu, pe care caracaleanul Gheorghe Dincă a recunoscut că le-a răpit, sechestrat, violat, ucis și ars într-un butoi din curtea casei, s-au prezentat azi la Curtea de Apel Craiova unde se judecă, în cameră preliminară, contestațiile depuse împotriva încheierii de respingere a retrimiterii dosarului de urmărire penală, anularea certificatului de deces emis pe numele Alexandrei Măceșanu, precum și necompetența procurorilor DIICOT.

Gheorghe Dincă, judecat în stare de arest preventiv pentru 8 infracțiuni (trafic de persoane, trafic de minori, viol – două infracţiuni, omor calificat – două infracţiuni şi profanarea de cadavre sau morminte – două infracţiuni) va fi audiat prin videoconferință. La fel și complicele său la infracțiunea de viol, Ștefan Risipițeanu.