Deputatul Mihai Niță, alături de candidații Pro România Olt, pe ulițele satelor

377

Președintele organizației județene a Pro România, deputatul de Olt Nita Mihai, se află în această perioadă în mijlocul oamenilor din mai multe localități, sprijindu-i pe candidații partidului pentru alegerile locale de pe 27 septembrie.

Deși a decis ca în această perioadă de pandemie să desfășoare campania electorală, în mare parte, în mediul online, cel de-al treilea partid din Olt, ca importanță dată de către alegători la ultimul scrutin electoral, coordonat de deputatul Mihai Niță, se prezintă electoratului și prin întâlniri față în față. Candidații în care Pro România Olt și-a pus încrederea că vor aduce cât mai multe mandate sunt sprijiniți și girați în fața oamenilor de către deputatul oltean, care străbate alături de echipele locale ulițele satelor.

Fie că vorbim despre Slatina, Izbiceni, Dobroslobeni sau alte localități, organizațiile locale s-au bucurat să aducă în mijlocul comunităților și un parlamentar, iar locuitorii i-au primit pe oamenii lui Ponta deschiși, spunându-și nemulțumirile și propunerile.