Germanii caută operatori mașini pentru o fabrică de mobilă

177

Agenția Federală de Muncă – Serviciile de Plasare Internațională ZAV Hessa, ca reprezentant al unui angajator german, o companie producătoare de mobilă, caută prin intermediul rețelei Eures, în România, operatori de mașini. Oltenii interesați se pot adresa compartimentului Eures din cadrul Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă.

22 de operatori masini – departamentele de producție și ambalare (femei /bărbați) caută o firmă germană pentru o fabrică de mobilă din Landul Hessa, localitatea Burstadt.

Oltenii interesați trebuie să aibă pregătire profesională în domeniul tehnic și/sau experiență în operarea liniilor de producție industrială, precum și cunoștințe de limba germană. Salariul oferit este de 15,27 euro brut/oră, conform contractului colectiv de muncă. Se acordă bonusuri pentru lucru în schimburi/ore suplimentare, precum și pentru concediu și Crăciun.  Compania dispune de cantină și acordă sprijin în vederea găsirii unei locuințe, precum și în demersurile de înregistrare la autorități. Angajatorul asigură indemnizație de cazare de 200 euro net/lună (pe o perioadă de max. 6 luni) și o primă de relocare de 500 euro net (o singura dată, dacă relațiile contractuale se păstrează pe o perioadă de cel puțin 1 an, în caz contrar suma trebuie restituită).

Termenul limita pentru aplicare este 31 decembrie.