Doldurea promite la Caracal spații de agrement mai ceva ca-n Craiova

268

,,Locuitorii Caracalului, tinerii, copiii nu trebuie să plece în Craiova sau în alte orașe pentru a se bucura de ceea ce o urbe modernă le oferă: spații de agrement.,, spune Ion Doldurea, candidatul PSD la funcția de primar al municipiului Caracal.

Una dintre prioritățile de pe agenda electorală a candidatului Ion Doldurea este aceea de ,,a da viață orașului,,. În acest sens, social-democratul spune că a analizat, în urma discuțiilor cu cetățenii, posibilitatea dezvoltării unor proiecte care să revitalizeze viața socială, culturală și sportivă a comunității.
,,#Împreună facem:
– platformă pentru role și skateboard în zona fostului bazin din parc, lăsat în paragină,
– locuri de joacă pentru copii,
– terenuri de sport,
– un bazin de înot semi-olimpic,
– un centru SPA și de recuperare medicală
– Teatrul de Vară să redevină spațiul pentru organizarea de concerte, spectacole artistice și culturale.,, anunță Ion Doldurea.

#Împreună se poate să dăm viață orașului nostru!Orice localitate modernă trebuie să ofere cetățenilor săi condiții de viață, de muncă dar și de petrecere a timpului liber care să răspundă nevoilor acestora. În discuțiile cu cetățenii am analizat posibilitatea dezvoltării unor proiecte care să revitalizeze viața socială, culturală și sportivă a comunității noastre.#Împreună facem:- platformă pentru role și skateboard în zona fostului bazin din parc, lăsat în paragină,- locuri de joacă pentru copii,- terenuri de sport, – un bazin de înot semi-olimpic,- un centru SPA și de recuperare medicală- Teatrul de Vară să redevină spațiul pentru organizarea de concerte, spectacole artistice și culturale.Locuitorii Caracalului, tinerii, copiii nu trebuie să plece în Craiova sau în alte orașe pentru a se bucura de ceea ce o urbe modernă le oferă: spații de agrement.#împreunăSePoate!#AlegeriLocale!#PrimarCaracal!

Publicată de Ion Doldurea pe Duminică, 6 septembrie 2020