Locuințele ANL din Slatina destinate medicilor au fost finalizate

319

Agenția Națională pentru Locuințe a finalizat 20 de apartamente pentru specialiștii din sănătate în municipiul Slatina. Acestea vor fi predate autorității publice locale în vederea administrării și repartizării către tinerii care îndeplinesc criteriile de acces.

,,Gabriel Stanciu, directorul general adj. ANL a verificat vineri, 4 septembrie, stadiul lucrărilor la obiectivul de investiție din municipiul Slatina, jud. Olt. Cele 20 de apartamente destinate specialiștilor din sănătate sunt finalizate, urmând ca primăria să întreprindă demersurile cu privire la asigurarea alimentării cu gaz pentru punerea în funcțiune și recepționarea în bune condiții a locuințelor.,, transmite Agenția Națională pentru Locuințe.
ANL construiește 72 de unități localitive la Slatina, pe str. Cireașov, pe un teren pus la dispoziție de Primăria Slatina, dintre care 20 destinate specialiștilor din sănătate. Astfel, administrația minicipală va putea rezolva problema locuințelor de serviciu pentru medicii care lucrează la Slatina, la spitalul județean peste o sută de medici făcând naveta din Dolj sau Vâlcea.

Foto: ANL

Odată finalizate, locuințele vor fi predate primăriei în vederea administrării și repartizării către tinerii care îndeplinesc criteriile de acces.
La nivelul județului Olt, ANL a finalizat 782 de locuințe și are în execuție efectivă 72 de locuințe în localitățile: Balș – 20 de locuințe pentru tineri, Vișina – 12 locuințe pentru tineri,
Corabia – 40 de locuințe pentru tineri.