Senatorul Siminica Mirea: Ionuț Dima este primarul pe care oamenii l-au așteptat!

215

Candidatul PSD la funcția de primar al comunei Coteana, Ionuț Dima, este girat de către senatorul de Olt Siminica Mirea. Parlamentarul este convins că tânărul Dima este edilul pe care oamenii l-au așteptat.

Social-democratul Ionuț Dima, candidat la fotoliul de edil al localității Coteana, se bucură de susținerea unui parlamentar de Olt care a demonstrat că-și merită locul în Parlamentul României prin numeroasele proiecte legislative inițiate și demersuri către guvernanți în folosul comunității pe care o reprezintă. Senatorul de Olt Siminica Mirea îl girează pe tânărul Dima, alături de care a mers în localitate să stea de vorbă cu oamenii.

,,Coteana se vede bine pentru următorii patru ani. Ionuț Dima este primarul pe care oamenii l-au așteptat. Primit întotdeauna cu multă căldură de cotenenii care vor proiecte adevarate pentru localitatea lor. Este o plăcere sa însoțești un tânăr capabil și dedicat, pe cel care va fi peste câteva zile primarul comunei Coteana. Succes și multă determinare!,, a transmis senatorul Siminica Mirea.

Candidatul PSD s-a bucurat de deschiderea cu care a fost primit de către oameni. ,,Deschiderea cu care ne-ati primit si mesajele de incurajare mi-au aratat si azi ca impreuna, EU si VOI suntem o adevarata echipa, echipa viitorului! Coteana merita ce-i mai bun!,, a notat acesta, pe pagina sa de socializare.