PSD Olt acuză o campanie ʺmizerabilăʺ făcută de liberali. Oprescu: ne-am adresat deja instituțiilor abilitate

229

Campania pentru alegerile locale de pe 27 septembrie nu este una liniștită la nivelul județului Olt. Social-democrații acuză liberalii de răspândirea unor materiale denigratoare.

Președintele PSD Olt, Marius Oprescu, acuză PNL Olt de o campanie electorală ,,mizerabilăʺ. Liderul social-democraților olteni a transmis un comunicat de presă în acest sens, arătând că a sesizat instituțiile abilitate.

Reacția PSD Olt vine în urma distribuirii în județ a unor exemplare dintr-o publicație comandată de PNL Olt, un supliment al unei publicații ce nu există în realitate- „Deșteptarea de Olt”, ce conține afirmații calomnioase la adresa social-democraților.

Foto: Olt Alert

 ,,Partidul Național Liberal Olt continuă să facă o campanie mizerabilă și anul acesta. La fel ca în 2016, când a fost sancționat pentru răspândirea de  materiale denigratoare la adresa Partidului Social Democrat, PNL Olt recidivează și în această campanie, lănsând un ziar mincinos și defăimător la adresa PSD,  o campanie specifică și demnă de anii ‘90. Cu o campanie axată numai pe atacuri murdare la adresa adversarilor politici, reprezentanții PNL Olt omit să spună electoratului că au în componență o serie de persoane cu dosare și probleme de ordin penal, inclusiv în vârful conducerii.

Deci, dacă vorbim despre oameni certați cu legea, aceștia sunt printre rândurile Partidului Național Liberal, Partidul Social Democrat neavând pe liste niciun candidat cu probleme de ordin penal.

Despre nepotismul clientelar și politic, cei mai în măsură să vorbească sunt tot cei de la PNL, care în numai câteva luni de la preluarea guvernării, au acaparat toate instituțiile publice din județ și din țară.

Noi ne-am adresat deja instituțiilor abilitate și așteptăm luarea unor măsuri concrete, în spiritul și litera legii. Până să fie însă sancționați de autorități, PNL-iștii vor fi sancționați de electoratul din Olt la alegeri.ʺ, a transmis PREȘEDINTELE PSD OLT, MARIUS OPRESCU.