Încă un caz de coronavirus la APIA Olt: un salariat de la Centrul Local Balș

197

După ce cinci angajați ai Agenției pentru Plăți și Intervenție în Agricultură Olt- sediul județean din Slatina au fost confirmați cu coronavirus luna trecută, instituția înregistrează încă un caz, de data aceasta la Balș.

,,Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură, Centrul Judeţean Olt informează că în data de 01.09.2020 conducerea  a fost înştiinţată de un  salariat din cadrul Centrului Local Balş, recent întors din concediu de odihnă că s-a prezentat la spital cu simptome specifice virusului SARS COV 2. În urma testării în unitatea spitalicească, pe 2.09.2020, conducerea a fost înştiinţată că salariatul APIA – Olt este pozitiv. APIA Centrul Judeţean Olt a înştiinţat DSP Olt care urmează să ia măsurile care se impun.,, a transmis APIA Olt.

Sediul Centrului Local Balş a fost dezinfectat.

Cazul de la Balș vine după ce instituția s-a confruntat luna trecută cu un focat la sediul județean din Slatina, 5 salariați fiind confirmați pozitiv. Restul testelor efectuate în rândul angajaților au fost negative.

,,Informăm, de asemenea că la nivelul sediului Centrului Judeţean Olt din Slatina, Str. Arcului, nr. 20, în urma confirmării cazurilor de COVID anterior comunicate , un număr de 22 de funcţionari publici s-au testat la cerere, rezultatul testelor fiind NEGATIV. Menţionăm faptul că o parte din funcţionarii confirmaţi anterior şi contacţii lor şi-au reluat activitatea, ceilalţi urmând să se prezinte la locul de muncă începând cu data de 5 septembrie,, mai transmite APIA Olt.