Doi caracaleni au luat cu forța o femeie, din casa concubinului

79

Doi bărbați din Caracal au ajuns în arestul IPJ Olt după ce au pătruns cu forța în locuința unui caracalean și i-au răpit concubina. Femeia este fosta iubită a unuia dintre răpitori.

,,La data de 1 septembrie 2020, un bărbat, de 56 de ani, din orașul Corabia, a sesizat prin SNUAU 112 faptul că mai multe persoane au pătruns în locuință și au urcat-o pe concubina sa într-un autoturism de culoare albă, împotriva voinței acesteia, plecând într-o direcție necunoscută. Polițiștii din cadrul Poliție orașului Corabia au acţionat cu celeritate și cu sprijinul polițiștilor caracaleni au depistat pe raza municipiului Caracal autoturismul respectiv,  în care au fost identificați 4 bărbați, precum și concubina apelantului. ,, declară Alexandra Dicu, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.
Astăzi, 2 septembrie a.c, în urma audierilor și administrării probatoriului în cauză,  polițiștii din cadrul Poliție orașului Corabia au reținut pentru 24 de ore pe cei doi bărbați, de 31 și respectiv, 50 de ani, ambii din municipiul Caracal, bănuiți de săvârșirea infracțiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal, amenințare și violare de domiciliu.
În cursul zilei de mâine,  aceștia vor fi prezentați Parchetului de lângă Judecătoria Corabia cu propunere de arestare preventivă.