IMAGINI/ 5 victime în accidentul de la Brâncoveni. Un copil de 4 ani și o femeie, la spital

451

Accidentul de pe DN64, din zona localității Brâncoveni, s-a soldat cu cinci victime, dintre care două au ajuns la spital.

La accident au intervenit pompierii Detașamentului Slatina și Gărzii Osica de Sus, cu două echipaje SMURD, o autospecială de stingere și o autospecială pentru descarcerare, dar și  două echipaje de la Serviciul Județean de Ambulanță Olt.
,,În accident au fost implicate două autoturisme, în care se aflau patru adulți și un minor. Echipajele medicale au asistat toate cele cinci persoane la locul intervenției și au transportat la UPU Slatina minorul și o femeie.  Copilul, în vârstă de patru ani, din municipiul Slatina, prezenta excoriații la membrele inferioare și superioare și o plagă în zona frontală. Femeia, în vârstă de 39 de ani, tot din municipiul Slatina, prezenta dureri lombare și dureri toracice.,, declară Alin Băsășteanu, purtătorul de cuvânt al ISU Olt.

După finalizarea misiunii echipajelor de prim ajutor, pompierii au acționat și pentru sablarea carosabilului de resturile rezultate în urma accidentului.