Boxele din cartierul Eugen Ionescu, sparte. Hoții au furat biciclete, trotinete, bidoane cu vin

207
Păgubitul a postat pe facebook poze cu bicicletele furate, oferind chiar recompensă celor care pot oferi informații care să ducă la recuperarea lor

Boxele de la subsolul blocurilor din cartierul Eugen Ionescu din Slatina au fost sparte zilele trecute. Hoții au cărat noaptea mai multe bunuri pe care le-au considerat utile.

,,Buna ziua. Weekendul asta s-a spart o boxa de la subsolul Blc.5AB.din cartierul Eugen Ionescu si s-au furat doua biciclete marca “CUBE”.Am rugămintea daca vede sau afla careva dintre dvs.sa-mi lăsați un SMS sau Tel.la nr: 0765451196. Daniel. Va multumesc ptr.ajutor! Aveti poze cu bicicletele. Ptr.informatia care duce la găsirea bicicletelor se oferă RECOMPENSA de 1000.Lei. Distribuiti, poate găsim autorii,, a postat daniel Leulescu, unul dintre păgubiți, pe pagina de socializare.

Aceasta nu a fost însă singura spargere înregistrată zilele acestea în cartierul Eugen Ionescu, mai multe boxe de la subsolul blcourilor fiind ,,golite,, de hoți. Aceștia au furat biciclete, trotinete, bidoane cu vin, etc.

„Au fost înregistrate trei plângeri la Poliția Municipiului Slatina. Au fost sustrase biciclete și diverse obiecte, fiind întocmite dosare penale cu autor necunoscut”, declară purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Cristian Grigorescu.

Imaginile de pe camerele de supraveghere au ajusn la oamenii legii pentru identificarea autorilor.