Lucrările la anveloparea Spitalului Balș, aproape finalizate. Urmează dotarea cu RMN și computer tomograf

680

Lucrările privind reabilitarea termică a Spitalului Orășenesc Balș, cu fonduri europene, sunt aproape de finalizare. Azi, edilul Mădălin Teodosescu a inspectat șantierul și a anunțat viitoarele investiții în sănătate.

Primarul Balșului, Mădălin Teodosescu, a inspectat azi lucrările de reabilitare a spitalului orășenesc derulate prin Proiectul European- Reabilitare termică pentru îmbunătățirea eficienței energetice, finanțat prin POR 2016. Acestea au început în 2017 și au ca dată de finalizare sfârșitul lunii noiembrie a acestui an. Valoarea totală a proiectului este de 3.309.131,80 lei, din care finanțare nerambursabilă 3.018.512,24 lei.

Aflat în plină campanie electorală pentru un nou mandat în fruntea localității, edilul Teodosescu promite noi investiții în sănătate. ,,După dotarea si amenajarea saloanelor spitalului, modernizarea policlinicii Balș, extinderea cabinetelor de specialitate, urmează susținerea unor investitiții pentru un centru de imagistică medicală ce include tomografie computerizată si RMN, astfel ca locuitorii orașului Balș să dispună si de aceste servicii medicale,, a postat Teodosescu pe pagina sa de socializare.