La o unitate de învățământ din Slatina, a început școala. Deocamdată cea de… vară, în aer liber

1417

Considerând că este un exercițiu bun atât pentru elevi, cât și pentru profesori de a înfrunta pandemia și a se deprinde cu măsurile anti-covid pentru a fi pregătiți pe 14 septembrie, Școala Gimnazială George Poboran Slatina organizează, începând de azi, Școala de Vară.

Cu măști, distanțare socială, activități în aer liber și dezinfectare permanentă, la Școala Gimnazială George Poboran s-a deschis azi Școala de Vară. Considerând că acest program reprezintă un bun exercițiu pentru a fi mai bine pregătiți să respecte măsurile în noul an școlar, conducerea unității de învăîțământ slătinene nu a renunțat să organizeze activitățițe educative de vară.

,,Continuând tradiția, săptămâna viitoare(24-26.08.2020) Școala George Poboran își invită elevii să participe la “Școala de vară”, un eveniment bazat pe creativitate, educație joc și divertisment, menit să-i pregătească pe elevi pentru noul an școlar. Desigur, toți traversăm o perioada dificilă, dar în astfel de momente trebuie să arătăm că suntem Creativi. În situații de criză, când aparent ni se închide o ușă, poate că ni se deschide o fereastră către o altă destinație, pe care nu am intuit-o inițial, dar care ar putea fi chiar mai frumoasă, mai interesantă pentru călătorul pe drumul educației. În astfel de situații, diferența o face Creativitatea. Iar aici, la Școala George Poboran, este o echipă de dascăli foarte creativi, cu o mentalitate deschisă, foarte buni profesioniști, cu multă dragoste pentru copii și pentru meseria/misiunea pe care și-au ales-o. Mărturie sunt multiplele activități extrașcolare nonformale, pe care elevii noștri le îndrăgesc foarte mult. Noi facem diferența pentru ca suntem o Școala a viitorului. Dragi elevi, va așteptăm cu drag să participați la activitățile Școlii de vară!,, este invitația lansată de școală.

Activitățile se vor desfășura sub formă de ateliere, pe discipline școlare, după următorul program: