CSM Slatina debutează în Liga a II-a pe teren propriu

58

Azi a avut loc tragerea la sorți pentru sezonul regular din Liga 2, ediția 2020-2021.  Echipa slătineană va debuta în Liga a II-a, pe 29 august, pe teren propriu, cu Dunărea Călăraşi.

Fotbalul slătinean revine pe scena secundă a fotbalului românesc, după un deceniu. CSM a câștigat meciurile barajului de promovare, iar din sezonul ce urmează să debuteze, gruparea susținută de municipalitatea slătineană va evolua alături de echipe cu renume în fotbalul din România, precum Farul Constanța, Rapid București și FCU Craiova. Primul meci va fi disputat pe 29 august, pe teren propriu, cu Dunărea Călărași.

Echipa a fost întărită cu nou-venitul Daniel Rogoveanu, mijlocaş în vârstă de 25 de ani, ce a mai evoluat în trecut la Slatina, iar în ultima perioadă a jucat pentru echipele Concordia Chiajna, Chindia Târgovişte, Poli Timişoara şi FCU Craiova. De asemenea, Andrei Iana, jucător în vârstă de 18 ani, component al selecţionatei Under 19 a României, pregătită de Dan Oprescu, va evolua pentru CSM Slatina. Fundaşul dreapta vine să întărească echipa la capitolul jucători sub vârstă, fiind născut 2002. Andrei Iana a evoluat stagiunea trecută pentru LPS Cetate Deva, iar de o săptămână se pregăteşte sub comanda lui Mihai Ianovschi.