Paul Stănescu, secretar general PSD: Suntem obligați să câștigăm alegerile din acest an!

221

Secretarul general interimar PSD, Paul Stănescu, a declarat astăzi colegilor săi social-democraților, la Congresul extraordinar al partidului, că PSD este obligat să câștige alegerile din acest an. El le-a explicat de ce ,,înfrângerea nu este o opțiune”, dar și are este ‘rețeta’ de succes.

Senatorul de Olt Paul Stănescu, secretar general al PSD, a avut astăzi, la Congresul PSD, un discurs acid la adresa guvernanților. El le-a spus colegilor săi participanți că PSD nu are decât o singură variantă pentru alegerile din acest an: să le câștige. Sunt obligați să le câștige atât pentru partid, dar mai ales pentru țară. În opinia lui Stănescu, România se îndreaptă spre o mare criză, datorită guvernării haotice.
“Anul 2019 a fost unul greu pentru PSD. Am analizat ce s-a întâmplat, am înțeles mesajul cetățenilor, ne-am admis greșelile și am început o schimbare, zic eu, profundă a partidului nostru. Astăzi însă nu mai vreau să vă vorbesc de ce am pierdut anul trecut. Astăzi vreau vă spun de ce trebuie să câștigăm în acest an! Nu doar să ne propunem să câștigăm! Suntem obligați să câștigăm alegerile din acest an! Înfrângerea nu este o opțiune!