Marius Iancu, deputat PSD: Partidul se întoare la valorile de stânga

67

Deputatul de Olt Marius Iancu a postat, astăzi, pe pagina sa de socializare, că partiddul din care face se reîntoarce la „valorile de stânga, solidaritate și echitate, o reîntoarcere către oameni care trebuie să fie întotdeauna de primul loc”.

„Scriem, astăzi, o nouă pagină în istoria celui mai mare partid din România cu un congres PSD, online, în vremuri de pandemie.

Venim cu o echipă nouă cu o viziune nouă, din care fac parte oameni politici cu experiență, cu rezultate bune la toate alegerile de până acum, așa cum este și senatorul Paul Stănescu, secretarul general al PSD.

Este o reîntoarcere a partidului către valorile de stânga, solidaritate și echitate, o reîntoarcere către oameni care trebuie să fie întotdeauna de primul loc.

PSD trebuie să redevină partidul clasei de mijloc, o clasă socială care are nevoie de sprijin, care trebuie consolidată pentru că numai așa putem dezvolta România.

Datoria noastră a social democraților este să protejăm puterea de cumpărare a românilor și să le oferim un trai decent în țara noastră.

Investim în oameni, investim în Olt!”, a scris, pe pagina sa de facebook, Marius Iancu.

Postarea a fost făcută în contextul desfășurării congresului PSD în care Marcel Ciolacu a fost ales oficial președinte al PSD, cu 1.310 voturi din cele 1.450 valabil exprimate. Din echipa lui Marcel ciolacu face parte și senatorul de Olt Paul Stănescu, ales secretar general al partidului.

La congresul PSD, pentru funcția de președinte, a candidat și fostul ministru al Finanțelor, Eugen Orlando Teodorovici, care a obținut doar 91 de voturi.