FOTO/ Peste 200 de autobuze și microbuze, trase pe dreapta de polițiștii olteni. Unul transporta ilegal persoane

338

Polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt au acționat pentru verificarea legalității transportului public de persoane și respectarea dispozițiilor legale privind măsurile de prevenire a răspândirii virusului COVID-19. Printre neregulile depistate în trafic s-a numărat și un transport ilegal de persoane.

,,La data de 20 august a.c., în intervalele orare 06.30- 08.30 și 15.00-17.00, polițiștii au desfășurat o acțiune, la nivelul județului Olt, ce a vizat reducerea victimizării populației prin accidente rutiere în care sunt implicate autovehicule destinate transportului public de persoane și prevenirea răspândirii virusului COVID-19. În cadrul acțiunii au fost controlate peste 200 de mijloace de transport,, declară Alexandra Dicu, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.
În urma neregulilor constatate au fost aplicate 9 sancțiuni contravenționale. Totodată, polițiștii rutieri au dispus suspendarea dreptului de utilizare a unui autovehicul pe perioada de 30 de zile, în cazul unui conducator auto care efectua transport neautorizat de persoane