Aviz de funcționare pentru adăpostul de câini din Scornicești

71

Adăpostul de câini de la Scornicești a primit avizul sanitar-veterinar din partea DSVSA lt în vederea funcționării activităților veterinare.

Problema maidanezilor în orașul Scornicești și-a găsit rezolvare odată cu darea în folosință a spațiului în care va funcționa serviciul public de gestionare a câinilor fără stăpân, activitatea de la adăpostul canin intrând acum în legalitate.
,,…în urmă cu aproximativ două luni am făcut demersuri importante la Direcția Sanitar Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor (DSVSA) Olt – Adăpostul de Câini din satul Constantinești a obținut cu succes avizul de funcționare, beneficiind astfel și de utilajul auto necesar pentru transportarea cuștilor și a patrupedelor respective,, a anunțat viceprimarul Daniel Tudor.

Adăpostul a fost amenajat prin reabilitarea și modernizarea unui grajd existent pe un teren al primăriei în satul Constantinești. El are o capacitate de 30 de boxe interioare și 30 de boxe exterioare a câte 4  căței, delimitate cu plase metalice.