A doua fată din Cilieni, DISPĂRUTĂ. Are 13 ani

6179

La trei zile după dispariția unei fetițe de 12 ani din Cilieni, o nouă dispariție, tot din aceeași localitate, este anunțată la poliție. Ambele fete au plecat, se pare, voluntar de acasă.

Poliţiştii din Olt caută o minoră, în vârstă de 13 ani, care a plecat voluntar de domiciliu, din localitatea Cilieni și nu a mai revenit.
,,La data de 21 august a.c., polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Corabia au fost sesizați cu privire la faptul că, la data de 20 august a.c., în jurul orei 21.00, DRAGUȚ MIRELA IONELA, în vârstă de 13 ani, ar fi plecat voluntar de acasă și nu a mai revenit. Persoanele care dețin informații care să ajute la găsirea acesteia sunt rugate să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau să sune la numărul de urgență 112,, declară Alexandra Dicu, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.
Dispariția fetei a fost anunțată azi-noapte, după ce aceasta nu s-a mai întors acasă de la întâlnirea avută cu prietenul ei, un tânăr din Gârcov.
Semnalmentele tinerei: înălţime 1,60 m, aproximativ 75 de kg, față ovală, ten măsliniu, ochi căprui, păr negru lung, prezintă o cicatrice pe frunte. La data plecării aceasta era îmbrăcată un tricou de culoare închisă și blugi.
Dispariția Mirelei vine după ce pe 18 august o altă fată, Maria Oaie, de 12 ani, tot din Cilieni, a plecat de acasă iar de atunci cea care o crește, bunica, mama fiind decedată, nu mai știe nimic de ea.
Despre dispariția Mariei:

 

Copilă de 12 ani, din Cilieni, dispărută de două zile