O slătineancă de aur, premiată prin Programul MOL de promovare a talentelor

42

MOL România și Fundația Pentru Comunitate au anunțat rezultatele celei de-a 15-a ediții a Programului MOL de promovare a talentelor. Printre cei 607  tineri sportivi și artiști ce obțin finanțare în valoare totală de 560.000 de lei se numără și o slătineancă.

Multiplă campioană europeană, cea mai valororasă sportivă de la CSM Slatina, componentă a lotului României de tenis de masă, Adina Diaconu se numără printre tinerii talentați din țară susținuți prin Programului MOL de promovare a talentelor.

Prin intermediul acestui program, 203 proiecte și 607 tineri talentați din domeniul artelor și al sportului vor beneficia de un fond total de 560.000 lei. Cele 108 de proiecte de sport sunt susținute cu suma totală de 220.000 lei.

Majoritatea beneficiarilor acestei ediții a Programului sunt cunoscuți pe plan național și internațional datorită rezultatelor deosebite, fiind pianiști, violoniști, violonceliști, artiști plastici, înotători, șahiști, jucători de tenis de masă, triatloniști.

Programul oferă sprijin financiar copiilor și tinerilor talentați care au obținut rezultate foarte bune la concursuri naționale și internaționale în domeniul sportiv sau artistic și au nevoie de sprijin material pentru dezvoltarea și continuarea carierei.