Liberalii vor 5 primărițe în Olt

2615

Liberalii olteni mizează la alegerile locale de pe 27 septembrie pe cinci reprezentante ale sexului frumos că vor fi reuși să devină lideri ai comunităților pe care le reprezintă.

Brebeni, Baldovinești, Găneasa, Șopârlița și Verguleasa sunt comunele din județ pentru care PNL Olt a optat să trimită în bătălia electorală femei. Candidatele sunt, în ordinea prezentării localităților: Maria Andronie, Monica Maria, Angela Popescu, Marijana Trepăduș și Olimpia Andronie.

,,Politica liberală din Olt se mândrește cu femeile liberale de succes, femei puternice, determinate, cu spirit de inițiativă și înzestrate cu abilități pentru a face față provocărilor din orice domeniu de activitate. Am demonstrat, prin exemple clare, că avem, în rândul femeilor, potențial pentru a face politică despre și pentru oameni, politica liberală fiind centrată pe realizări și rezultate. Ne promovăm valorile și contribuim la imaginea politică a județului nostru prin rezultate vizibile. Femeile sunt garanția seriozității, a corectitudinii și dăruirii. Ele pot contribui cu succes la îmbunătățirea nivelului de trai al comunităților pe care le reprezintă prin implicarea lor neobosită și calitatea de a comunica cu oamenii pentru identificarea nevoilor. Oltul este mândru de reprezentarea femeilor în funcții de decizie!,, a transmis președinta OFL Olt, Luminița Popescu.