De luni, Slatina va avea farmacie non-stop. Programul de noapte, realizat prin rotație

6837

Slătinenii care au nevoie urgentă de medicamente după ora 23:00, începând cu luna iulie nu mai au la dispoziţie nicio farmacie cu program non-stop. Situația se va remedia de la începutul săptămânii viitoare, permanența pe timpul nopții fiind asigurată prin rotație.

Începând cu data de 24 august, slătinenii vor putea beneficia de farmacie și cu program pe timpul nopții. Permanența va fi asigurată prin rotație, programul fiind afișat de către Casa Județeană de Sănătate Olt.

Astfel, în perioada 24- 30 august, va fi deschisă în intervalul orar 23.00- 07.00, farmacia Catena de pe B-dul AI Cuza, bl CAM, urmând ca pe 31 august să asigure permanența nocturnă farmacia Sensiblu, str. Trandafirilor, bl.5.

În luna septembrie, 12 farmacii vor deschide noaptea, cu rândul.

„Graficul farmaciilor care asigură continuitatea pe timpul nopții a fost deja afișat la sediul CAS Olt și este în curs de postare pe site-ul CAS Olt www.casan.ro/casot/, unde se va crea o poziție distinctă în meniul site-ului pentru o identificare facilă atât pentru informarea asiguraților, cât și a furnizorilor de servicii medicale și medicamente. Programul normal de activitate al tuturor farmaciilor din județ va fi afișat în continuare lunar de CAS Olt și poate fi consultat urmărind meniul din partea stangă a site-ului: Informații pentru furnizori – Furnizori de servicii medicale – Farmacii – Program farmacii. Toate farmaciile din municipiul Slatina, indiferent dacă participă sau nu la programul pe timpul nopții, vor afișa la loc vizibil graficul lunar pe timpul nopții, pentru informarea asiguraților”, transmite Casa de Asigurări de Sănătate.