20 de proiecte în Olt, finanțate din Programul național de construcții de interes public sau social

2749

Ministrul Ion Ștefan a semnat astăzi Ordinul MLPDA pentru aprobarea listei-sinteză a obiectivelor de investiții din cadrul Subprogramului ”Drumuri de interes local și drumuri de interes județean”, din Programul național de construcții de interes public sau social. Pe listă sunt incluse și 20 de proiecte ce vor fi implementate în județul Olt.

20.000 km de drumuri locale și 7.000 km de drumuri județene, modernizate în următorii 5 ani, este angajamentul luat de către guvernul liberal. Azi, ministrul Lucrărilor publice, dezvoltării şi administraţiei, a aprobat Lista-sinteză a obiectivelor de investiţii din cadrul subprogramului „Drumuri de interes local şi drumuri de interes judeţean” din Programul Naţional de construcţii de interes public sau social (PNCIPS), derulat de Compania Naţională de Investiţii. Lista cuprinde 1.204 obiective pentru care se vor realiza, în principal, lucrări de: reabilitare şi modernizare drumuri; realizare şi amenajare de trotuare, şanţuri betonate şi poduri; amenajare de intrări în curţi; asfaltare străzi; amenajare de alei şi pasarele pietonale; reparaţii sectoare de drum comunal.

,,În județul Olt avem pe listă 20 de obiective de drumuri din mediul rural și urban, care necesită intervenții în vederea modernizării și pe care guvernarea liberal le va rezolva în următorii 5 ani!,, anunță corăbianul Gabriel Stanciu, fost consilier al ministrului Ștefan și actual director adjunct al ANL.