Căutările unui bărbat dispărut au scos la iveală un cadavru într-o fântână, la Brastavățu

338

Un bărbat în vârstă de 73 ani, din Brastavățu, a dispărut de la domiciliu. În timpul căutărilor, sătenii au descoperit un cadavru într-o fântână. Se intervine pentru scoaterea acestuia și identificare pentru a se stabili dacă este vorba despre persoana căutată sau altcineva.

 „Astăzi, 18 august a.c, poliţiştii Postului de Poliţie Brastavăţu au fost sesizaţi cu privire la faptul că, LUPESCU ION, un bărbat în vârstă de 73 de ani, a plecat de la domiciliu şi nu a mai revenit.   Semnalmentele bărbatului: înălţime 1,60 m, greutate de 50-55 kg, constituţie astenică, păr grizonant.   La data plecării acesta era îmbrăcat cu o bluză in dungi alb-albastre, pantaloni de culoare albastră şi era încălţat în galoşi de culoare închisă.   Efective sporite ale poliţiei, împreună cu voluntari din localitate desfăşoară în aceste momente activităţi specifice de căutare.   Persoanele care deţin informaţii care pot conduce la găsirea acestuia sunt rugate să apeleze serviciul unic de urgenţă 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie“, a transmis Alexandra Dicu, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.

Sătenii s-au mobilizat alături de forțele de ordine pentru a-l căuta pe bătrânul care în ultima perioadă avea probleme de natură psihică. Căutările au scos la iveală un cadavru într-o fântănă din localitate. Nu se știe încă dacă este vorba despre bătrân, care ar fi decis astfel să-și pună capăt zilelor, sau de o altă persoană.