VIDEO/ Ion Doldurea și echipa sa de consilieri și-au depus candidatura pentru Primăria Caracal

666

Social-democrații din cel de-al doilea municipiu al Oltului și-au depus azi dosarele de candidatură pentru funcția de primar al Caracalului și pentru Consiliul Local.

Purtând culoarea partidului sub forma unei banderole la mână, social-democrații caracaleni candidați la alegerile locale din septembrie și-au depus azi dosarele de candidatură.

,,Luni, 17 august, am depus dosarele de candidatură ale celor 24 de consilieri PSD Caracal pentru alegerile locale din 27 septembrie, alături de listele cu miile de semnături ale susținătorilor noștri. Pentru funcția de Primar al Municipiului Caracal candidează dl. inginer Ion DOLDUREA, președintele PSD Caracal. Lista de consilieri reunește profesioniști recunoscuți în orașul nostru din sănătate, învățământ, administrație, cultură, antreprenoriat și profesii juridice. Le mulțumim miilor de caracaleni care ne-au acordat încrederea lor prin susținerea cu semnături a candidaturilor noastre! Contăm pe votul vostru! Pe 27 septembrie să alegem cea mai bună echipă pentru orașul nostru-PSD Caracal!,, a postat PSD Caracal pe pagina de socializare.

Luni, 17 august, am depus dosarele de candidatură ale celor 24 de consilieri PSD Caracal pentru alegerile locale din 27 septembrie, alături de listele cu miile de semnături ale susținătorilor noștri.Pentru funcția de Primar al Municipiului Caracal candidează dl. inginer Ion DOLDUREA, președintele PSD Caracal. Lista de consilieri reunește profesioniști recunoscuți în orașul nostru din sănătate, învățământ, administrație, cultură, antreprenoriat și profesii juridice.Le mulțumim miilor de caracaleni care ne-au acordat încrederea lor prin susținerea cu semnături a candidaturilor noastre!Contăm pe votul vostru! Pe 27 septembrie să alegem cea mai bună echipă pentru orașul nostru-PSD Caracal!#Împreună se poate!

Publicată de PSD Caracal pe Luni, 17 august 2020