Rotea și-a depus candidatura la Primăria Balș

239

Tânărul Cătălin Rotea, director al Spitalului Județean de Urgență Slatina, și-a depus azi candidatura pentru funcția de primar al orașului Balș.

Cătălin Rotea și-a depus azi candidatura pentru alegerile locale de pe 27 septembrie, fiind însoțit de către președintele partidului, Marius Oprescu, candidatul PSD pentru încă un mandat de președinte al Consiliului Județea Olt, dar și de către primarul capitalei de județ, Emil Moț, președinte al PSD Slatina.

,,2020 rămâne un an al provocărilor, un an în care prioritățile s-au schimbat, iar oamenii au nevoie, mai mult ca oricând, de o echipă serioasă și implicată pentru Primăria Balș. Am depus, alături de colegii consilieri locali, candidaturile. Ca de fiecare dată, campania noastră se va baza pe proiecte și idei, vom dezbate problemele stringente ale orașului, dar, cel mai important, împreună, vom veni cu soluții și proiecte de dezvoltare. Ne bazăm pe fiecare dintre dumneavoastră, știm că Balșul are nevoie de o viziune nouă și, tocmai de aceea, suntem convinși că Schimbarea suntem Noi!,, a anunțat Rotea pe pagina sa de socializare.