Peste 400 de sancțiuni aplicate de polițiștii olteni în week-end

55
Înacest week-end, cu atât mai mult cu cât sâmbătă a fost o zi de mare sărbătoare creștină, polițiștii olteni au desfășurat numeroase acțiuni pentru siguranţa cetăţenilor, prevenirea faptelor antisociale şi pentru menţinerea ordinii şi liniştii publice. Sute de olteni prinși încălcând legea au fost sancționați.
În perioada 14-16 august a.c., poliţiştii de ordine publică, de investigaţii criminale, de la rutieră, de la investigarea fraudelor, de la arme, explozivi şi substanţe periculoase, dar şi intervenţie rapidă au efectuat 13 acţiuni specifice muncii de poliţie.
,,S-a intervenit la 270 de evenimente, dintre care 223 au fost sesizate prin 112. În urma acestor activități, au fost aplicate peste 400 de sancțiuni contravenționale, a căror valoare depășește suma de 150.000 de lei. Pentru siguranța participanților la traficul rutier, poliţiştii au fost prezenți atât pe principalele artere din județ, cât și pe drumurile secundare. Cu această ocazie, pentru abateri de la normele circulației pe drumurile publice, au fost reţinute 26 de permise de conducere şi retrase 3 certificate de înmatriculare,, declară Alexandra Dicu, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.