PERICOLE/ Peste 300 de șoferi, prinși pe drumurile Oltului cu viteză, săptămâna trecută

70
În perioada 10-16 august, polițiștii olteni au depistta în trafic peste 300 de șoferi care circulau cu viteza peste maxima admisă.
În cele 7 zile, polițiștii rutieri au verificat 860 de autovehicule și au aplicat 310 sancțiuni contravenționale, ca urmare a încălcării regimului legal de viteză, 73 dintre abateri fiind înregistrate cu aparatele radar de tip Trucam și 237 cu cele montate pe autospecialele de poliție.
,,27 de conducători auto au fost înregistrați de aparatele de măsurare a vitezei în timp ce circulau cu viteze ce au depășit cu mai mult de 50 km/h limita maximă admisă pe sectorul de drum tranzitat, fapt pentru care le-a fost reținut permisul de conducere pentru 90 de zile și au fost sancționați contravențional cu amenzi cuprinse între 9 și 20 de puncte amendă,, declară Alexandra Dicu, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.
Acțiunea s-a derulat conform Planului de operațiuni al Forțelor Europene ale Poliției Rutiere (ROADPOL) și a fost coordonată de Direcția Rutieră din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române.