Tânăr din Morunglav, MORT într-un accident produs la Laloșu

1624

Un bărbat de 34 de ani din comuna Morunglav, sat Ghioșani, și-a pierdut viața azi-noape într-un cumplit accident produs    pe DJ 644A pe raza comunei Laloșu, pe direcția Laloșu-Morunglav. 

Domnul să te odihnească, Alin Trușcă!
Un tânăr din Morunglav și-a pierdut viața pe drumul ce leagă satul său de satul vecin din comuna Laloșu. De vină, spun polițiștii, este chiar decedatul care, din cauza vitezei, a pierdut controlul volanului într-un vârf de rampă și a intrat pe contrasens într-un alt autoturism condus de un bărbat de 21 de ani, din comuna Laloșu, ce avea ca pasageră o fată de 14 ani, din comuna Stroești.

„În noaptea de joi spre vineri, un bărbat de 34 de ani din județul Olt a condus un autoturism pe Drumul Județean 644A, pe raza comunei Laloșu, sat Oltețani, pe direcția Laloșu-Morunglav, iar la km 1+650m, într-un vârf de rampă, nu ar fi adaptat viteza și ar fi pătruns pe sensul opus de mers intrând în coliziune cu un autoturism ce circula regulamentar din sensul opus, condus de un bărbat de 21 de ani, din comuna Laloșu, ce avea ca pasageră o fată de 14 ani, din comuna Stroești”, a transmis Poliția Vâlcea.

Olteanul a decedat, iar celălalt șofer a suferit răni ușoare. Minora nu a suferit leziuni.

În cauză a fost întocmit un dosar penal în care se fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și ucidere din culpă.