Voiculescu, întâlnire cu conducerea ANL: Vom construi la Slatina locuințe pentru tineri și locuințe de serviciu

298

Interesat de dezvolarea urbei și de a găsi soluții la principalele probleme ale comunității, Liviu Voiculescu, președintele PNL Olt și candidatul partidului la funcția de primar al capitalei de județ la agerile locale de pe 27 septembrie, s-a întâlnit cu conducerea ANL, din care face parte și un oltean, pentru a discuta construirea la Slatina a mai multe locuințe destinate tinerilor și locuințe de serviciu. La întâlnire a participat la Ion Voicu, candidatul PNL la președinția CJ Olt, tema discuțiilor vizând construirea de locuințe destinate închirierii și în alte localități ale Oltului, inclusiv zone rurale.

,,Suntem permanent în căutare de noi oportunități pentru Slatina și pentru județul nostru. Și dacă asta înseamnă să bați la uși, să ridici probleme, să promovezi și să apelezi la profesioniști și oameni competenți pentru a găsi deschidere, o facem cu fermitate și asiduitate. Pentru că situația locuințelor pentru tineri și a locuințelor de serviciu în județul nostru prezintă mari carențe, astăzi am avut o întâlnire cu directorul adjunct al Agenției Naționale pentru Locuințe, oltean de-al nostru, Gabriel Stanciu, pentru a găsi împreună soluții de rezolvare în acest domeniu. Rezultatul demersului nostru a fost cel scontat:
VOM CONSTRUI LOCUINȚE PENTRU TINERI!,, a anunțat Voiculescu.

ANL construiește 72 de unități localitive la Slatina, pe str. Cireașov, pe un teren pus la dispoziție de Primăria Slatina, dintre care 20 destinate specialiștilor din sănătate.

“Tinerii medici vor beneficia în curând de 20 de apartamente în municipiul Slatina. ANL se apropie de finalizarea locuințelor, construite prin Programul de construcții locuințe pentru tineri, specialiști în sănătate. Programul vine în sprijinul medicilor rezidenți și al tinerilor specialiști din domeniul sănătății, ale căror venituri nu le permit accesul la o locuință în proprietate sau închirierea unei locuințe în condițiile pieței. Investiţia este realizată de Ministerul Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației, prin Agenţia Naţională pentru Locuinţe (ANL), desemnată agenție de implementare”, a anunțat acum câteva luni Agenția Națională pentru Locuințe.