Primar din Olt, în campanie fără… campanie: Nu mă veți vedea afișat pe garduri, nu mă veți vedea după voturi

1840

Primarul unei comune din Olt și-a depus candidatura pentru cel de-al treilea mandat în fruntea localității. Una atipică, în care consideră că nu este nevoie să-și facă campanie. ,,Nu îmi voi face campanie electorală sub nici o formă!ʺ, a anunțat Iulian Preda, edilul comunei Sâmburești.

ʺNu știu dacă va mai candida cineva la această funcție, iar dacă va candida nu știu de ce o faceʺ, anunță edilul comunei Sâmburești pe pagina sa de socializare, convins că alegerile de pe 27 septembrie nu vor constitui un hop în mandatul său din fruntea localității, pe care-l deține de opt ani de zile.

Iulian Preda și-a depus candidatura pentru cel de-al treilea mandat, considerând că acesta este déjà începutul mandatului.

,,Au fost două mandate pline de realizări, pline cu proiecte importante de infrastructură, proiecte binecunoscute pe care nu le mai reamintesc acum. Mai sunt multe lucruri de făcut. Valoarea fondurilor atrase de la bugetul de stat sau din finanțare europeană se apropie de 1.000 de miliarde de lei vechi. Avem încă două contracte de finanțare încheiate cu guvernul României, în valoare de 200 de miliarde de lei vechi, și suntem la o semnătură distanța de un alt contract în valoare de 70 de miliarde de lei vechi. În continuare, biroul meu va fi pe teren, în mijlocul proiectelor, sau la București spre a obține finanțare! (…) Mă consider că am început cel de-al treilea mandat de primar și mă voi concentra pe implementarea și finalizarea unor mari proiecte de infrastructură! Nu mă veți vedea după voturi, nu mă veți vedea afișat pe garduri, mă veți găsi acolo unde se aduc bani pentru comunitatea locală!ʺ, a anunțat edilul.