Bătrân dat dispărut din Dobrun, găsit căzut într-o râpă la marginea satului

810

A fost agitație mare în comuna Dobrun și împrejurimi, după ce marți seara a fost dat dispărut un bătrân din localitate. Acesta a fost găsit a doua zi, căzut într-o râpă de la marginea satului Chilii.

La data de 11 august, în jurul orei 19.00, Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat prin S.N.U.A.U. 112 despre faptul că un bărbat, de 83 de ani, din comuna Dobrun, a plecat voluntar de la domiciliu și nu a mai revenit. În urma căutărilor, bătrânul a fost găsit.
,,Echipe sporite formate din polițiști și jandarmi au început de îndată activitățile de căutare.  La activitățile de căutare, polițiștii au fost sprijiniți de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Olt. La data de 12 august a.c., polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Osica de Sus au găsit bărbatul căzut într-o zonă abruptă înconjurată de vegetație forestieră, în extravilanul satului Chilii, conștient și fără leziuni grave.,, declară Alexandra Dicu, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.
Bătrânul a fost evaluat de cadrele medicale, stabilindu-se că nu necesită de îngrijiri medicale suplimentare și fiind încredințat familiei.